Dečije tapete Spajdermen

Kako poručiti dečije tapete Spajdermen

Dečije tapete Spajdermen se veoma lako mogu poručiti, dovoljno je samo da vi ili vaše dete odabere željeni motiv iz naše galerije ili pošaljete neku vašu sliku, zatim premeriti zid (visina i širina) koje nam pošaljete na mail, viber, sms ili watchapp i adresu za slanje, a mi ćemo se potruditi da vam poručeni tapet stigne u što kražem roku.

 

Dečije tapete Spajdermen za više namena

Pored toga što dečije tapete mogu krasiti zidove vaših mališana, one se mogu koristiti i za prelepljivanje nameštaja, stakleni površina, kao i vrata dečijih soba. Ono što je jako važno da naglasimoje to da su dećije tapete plastificirane odnodno vodoperive, tako da ih povremeno možete prebrisati i vratiti prvoditni sjaj.

 

Materijal i način izrade tapete Spajdermen

Materijal koji se koristi za izradu dečije tapete je sačinjen od PVC materijala. Maksimalna širina rolne je 1m, gde se širina jedne rolne odredjuje proporcijalno širini zida. Za štampu dečije tapete koriste se eko solvent ploter sa eko bojama, koje su jako postojane. Da bi se dečije tapete dodatno zaštitile od fizičkih oštećenja može se uraditi dodatna plastifikacija same tapete, kako bi laminirajućom folijom zaštitili štampu od grebanja, a i sam tapet.

 

Priprema zida i način lepljenja tapete Spajdermen

Da bi bi obezbedili dugotrajnost i postojanost dečijih tapeta na zidu, potrebno je da vaš zid bude dobro pripremljen. To podrazumeva da je zid izgletovan i okrečen, ako govorimo o renoviranju sobe u slučaju da je zid već duže vreme okrečen dovoljno je samo da ga obrišete od prašine jer su tapete samolepljive i gube svojsto lepka u dodiru sa prašinom. Dečije tapete su podeljene u više rolni. Svaka rolna je pri dnu obeležena brojevima, broj 1. obeležava prvu rolnu kojo se kreće sa leva na desno.
Kada se prva rolna zalepi, sledeća je preklapa 1-1,5cm i tako svaka naredna predhodnu.Kada zalepite poslednju rolnu , opsečete sav višak u krug. Ako vam se sve ovo čini teško i komplikovano mi smo svojim potrošačima obezbedili i uslugu montaže.

 

Način održavanja dečije tapete Spajdermen

Dečije tapete se veoma lako održavaju iz razloga jer su plastificirane i vodoperive, pa ih lako možete prebrisati vlažnom pamučnom krpom bez jakog pretiskanja. Ako vam tapet na neki mestima malo odlepi iz nekog razloga dovoljno je samo odlepljeno mesto prelepiti duplofan trakom i lagano vretiti na staro mesto.

Pored štampe fototapeta možemo vam ponuditi i ostalu usluge štampe

Firma fototapete se pored usluge štampe tapeta bavi i: štampa slike na kanvas platnubrendiranje izloga i lokalaizrada svetleće reklamereklamne table za lokale i firme štampa na ceradi – ciradinalepnice za izlogeizrada roll up banerabrendiranje vozila i automobila