Tapete Imitacija Drveta

FOTO TAPETE IMITACIJA DRVETA ZA ZID

Ako želite da ukrasite prostor dnevne, spavaće, dečije sobe ili neki vama drag predmet, onda su  tapete imitacija drveta prava stvar za vas. Foto tapete drvo  daju svežinu i upotpunjuju Vaš dom. Naša štamparija Vam nudi veliki izdor  foto tapeta. Tapete imitacija drveta se štampaju u visokoj rezoluciji na najkvalitetnijim PVC folijama. 3D foto tapete su jako dekorativne i estetski lepe. U našoj galeriji Foto tapeta možete pogledati kako smo to i predstavili, ili na linku. Što je još dosta važno je to da svaka od predstavljenih tapeta možemo izraditi u dimenziji Vaših zidova, odnosno prostora. Većina slika koje su predstavljene odradjene su od strane naših dizajnera, tako da 3D tapete koje možete poručiti kod nas ne postoje na drugim mestima. To će vam pomoći da Vaš prostor izgleda potpuno drugačije od svih ostalih. U izboru Vam nudimo veliki izbor  foto tapeta različitog dizajna: fotografije gradova, pejzaža, slike prirode, dečijih junaka iz crtanih filmova.

 

ODABIR SLIKA ZA IZRADU TAPETE DRVETA

Ako vi imate neku sliku koju bi ste želeli da pretvorite u izgled Imitacije drveta mi Vam u tome možemo pomoći. Pošaljite nam fotografiju, a mi ćemo se potruditi da je pronađečo u visokoj rezoluciji, kako bi Vaša foto tapeta imala jasan izgled. Veliki izbor imate i na našem sajtu, koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu foto tapete imitacija drveta. Dimenzije fototapete odredjujete isključivo Vi, odnosno dimenzija Vaših zidova. Sve slike tapeta koje vidite u našoj galeriji su adekvatne za manipulaciju što se dimenzije tiče. U zavisnosti od dimenzije Vaših zidova zavisi i iz koliko ćete rolni tapete dobiti.

 

NAČIN PRODAJE FOTO TAPETE IMITACIJA DRVETA

Prodaja foto tapete se vrši putem interneta, a dostava za Beograd i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu. Od momenta kada se poruče tapete, na Vašu adresu stižu kroz par dana.

 

OSTALI MOTIVI ZA IZRADU FOTO TAPE

Ako želite da odaberete neku od drugih motiva za štampu foto-tapeta, na raspolaganju vam je veliki izbor na linkovima: štampa apstraktnih foto-tapetaštampa foto-tapeta sa dečijim motivimaštampa foto-tapeta sa motivima gradovaštampa foto-tapeta sa motivima umetničkih delaštampa foto-tapeta sa motivima iz prirodeštampa foto-tapeta sa motivima automobilaštampa foto-tapeta sa životinjamaštampa foto-tapeta sa motivima svemira

 

CENE ŠTAMPE FOTO TAPETE IMITACIJA DRVETA

Cene štampe foto tapeta možete pogledati na stranici štampa foto tapeta

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt