TAPETE BEOGRAD

TAPETE BEOGRAD

Foto tapete Beograda se mogu fantastično u klopiti u vaš ambijent. Most na adi, Kalemegdan, Hram Svetog Save, Beograd noću, panorama Beograda su samo neke od motiva koje vam mžem ponuditi u izradi tapete Beograda. Foto tapete Beograd koje postoje na našem sajtu možemo promeniti u crno belu boju ili u neku boju koja bi se uklopila u vaš ambijent. Pored naših prikazanih tapeta Beograda za vas možemo odštampati i tapete iz vaše kolekcije, odnosno slike koje ste vi pronašli ili uslikali. Za takvu vrstu izrade potrebno je da slika bude u odredjenom formatu. Ako želite da vi pronadjete sliku za izradu tapete Beograda, upustvo za pronalaženje slika možete pogledati na foto-tapete-izbor-fotografije.

MATERIJAL ZA ŠTAMPU TAPETE BEOGRAD

Materijal na kome se izradjuje odnosno štampa foto tapeta, sastavljen je od PVC materijala. PVC foto tapete su dosta praktične za održavanje, jer su vodoperive i lako se mogu prebrisati mokrom pamučnom krpom. U zavisnosti od toga da li želite da vam tapete budu odradjene u sjaj ili mat varijanti i same folije-tapete se biraju pre štampe.

MONTAŽA FOTO TAPETE

Nakon odabira slike za izradu foto tapete i štampe, potrebno je tapetu postaviti-montirati na zid. Štamparija Ambijent studio vam nudi uslugu montaže. Ako smatrate da vam nije potrebna montaža, bitno je to da vam napomenemo da su foto tapete samolepljive i da za njih ne treba nikakav dodatni lepak. Iz razloga što su samolepljive samim tim su dosta prakticne jer ne wahteva neku posebnu pripremu prostorije pre i nakon montaže.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt