Štampa na majicama

stampa-na-maicama

Štampa na majicama se može izraditi na više načina, odnosno više tehnike štampe (sublimaciona štampa majica, fex i flox štampa majica, sito štampa majica). U zavisnosi od boje majice na kojoj se štampa, zavisi koja bi se tehnika štampe koristila.
Preporučujemo vam tehniku sublimacione štampe majice jer su boje dugotrajne i jako postojane. Kod ove tehnike štampe na majicama koriste se specijalne sublimacione boje koje se premazuju prajmerom i pod presom na jakoj temperaturi sjedinjava sa bojama i prenosi na majicu, kao nežni gumeni print. Ova tehnika štampe na majicama je najisplatljivija.

majicama-sa-printom

Majice sa printom – štampa na majicama

Majice sa printom-štampa na majicama podrazumeva štampu odredjene  slike na majici u jednoj ili više boja u zavisnosti od samog dizajna. Na stranici majice sa printom možete pronaci (štampa na majicama za maturante, majice sa printom za trudnice, majice sa printom za decu, štampa na majicama za parove

Više o izradi i štampi na majicama možete pogledati na stranici majice sa printom

majice-sa-natpisom

Majice sa natpisom – štampa sa majicama

Majice sa natpisomštampa na majicama predstavlja slovni print na majicama (štampanje logoa na majicama, print sa natpisom firme na majicama, majice sa natpisom brendova, majice sa natpisom za maturante-srednjoškolce…

Više o izradi-štampanje majice sa natpisom možete pogledati na stranici majice sa natpisom

majice-sa-stampom-fudbalskoh-klubova

Majice sa štampom sportskih klubova

Štampa na majicama fudbalskih klubova kako domačih tako i stranih. Zaštitnih znakova klubova, natpisima navijačkih pesama, popularnif fudbalskih igrača… Kao fudbalskih tako smo u mogućnosti da odštampamo i druge sportske majce i dresova za sportske klubove.

Detaljnije o ponudi štampe na majicama pogledajte na stranici majice sa štampom sportskih klubova

stampa-na-keceljama-i-uniformama

Štampa na uniformama i keceljama

Ako želite da uniformišete vaš kolektiv, pozovite nas da vam u tome pomognemo. Na vaš zahtev možemo štampati na vašim li našim majicama i keceljama, natpis vaše firme sa nekim sloganom.

Detaljnije o izradi i štampi možete pogledati na stranici štampa na uniformama i keceljama

ŠTAMPA NA MAJICAMA-KVALITET I OTPORNOST

Što se tiče kvaliteta majice na kojoj se aplicira print odnosno vrši štampa, možemo vam slobodno sa sigurnošću reći da su naše majice jedne od kvalitetnijih na tržištu. Majice su izradjene od čistog pamuka, što nas izdvaja od konkurencije.

Boje koje se koriste za štampu na majicama su specijalne boje koje se koriste za sublimaciju, odnosno prin na tekstilu i drugi materijalima. Pranjem na 40 stepeni, štampa koju smo aplicirali na majicu može dugo biti prisutam, kao kada prvog danam, bez gubitka kvaliteta.

Pored štampe na majicama, naša štamparija vam može ponuditi i uslugu sledeće štampe: štampu na duksevima, štampa na košuljama, štampa pantalonama, štampa na uniforma, štampa na rančevima, štampa na torbicama…  Materijali na kojima se vršiti štampa mogu biti: pamuk, poliester, koža, drvo, pvc. 

Štampa na majicama CENE

U zavisnosti od veličine aplikacije za štampu na majicama i da li se majica štampa sa jedne ili obe strana, formiraju se cene. Kontaktirajte nas kako bi smo mogli na osnovu vašeg zahteva formirati cene.

JOŠ U PONUDI

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt