ŠTAMPA SLIKA NA PLATNU

ŠTAMPA SLIKA NA PLATNU

Štampa slika na platnu je jedna od, u poslednje vreme, veoma traženih usluga u štampariji Ambijent studio. Ambijent studio svake godine odštampa stotine slika na platnu za svoje klijente u različitim veličinama i sa različitim motivima. Proces štampe slika na platnu se zasniva na digitalnoj tehnici, veoma je brz, a otisak je veoma kvalitetan.

Naš cilj je da isporučimo kvalitetne slike na platnu odštampane prema fotografijama po vašem izboru. Nikada ne pravimo kompromise u pogledu kvaliteta, bilo da je to boja, platno ili ram, a ukoliko procenimo da štampa slike na platnu prema fotografiji koju želite neće dati rezultat maksimalnog kvaliteta, odmah ćemo vam to reći i predložiti rešenje.

stampa-slika-na-platnu

Ako imate sliku, a nemate ideju kako da ona ne izgleda obično na Vašem zidum, mi smo se potrudili da Vam kroz primere pokazemo različite predloge. Svaku od naših ili Vaših slika  možemo odraditi u primerima koji slede ispod teksta, a naravno i Vaše ideje dolaze u obzir. Sve što treba da uradite je da izaberite sliku iz naše galerije ili pošaljite Vašu i pošaljete broj primera, sve ostalo je naša briga.

primer 1

stampa-slika-iz-jednog-dela

primer 4

stampaslika-iz-cetiri-delova1

primer 2

stampa-slika-triptih

primer 5

stampaslika-iz-pet-delova

primer 3

stampa-slika-iz-tri-delova

primer 6

stampa-slika-iz-cetiri-delova

CENE ŠTAMPE SLIKE NA PLATNU

DIMEZIJE CENA DIMENZIJE CENA
20 x 30 500 din 80 x 60 2100 din
30 x 50 700 din 100 x 60 2500 din
50 x 40 1100 din 120 x 100 3900 din
60 x 50 1500 din 100 x 150 4600 din

PERSONALIZOVANA ŠTAMPA SLIKA NA PLATNU

Štampamo i slike na platnu prema vašim porodičnim i drugim fotografijama po izboru.

 

PROCES ŠTAMPE SLIKA NA PLATNU

Štampa slika na kanvas platnu se radi na slikarskom platnu koje je razvučeno na blind ram i nakon štampe je slika spremna za kačenje na zid. Dodatno se može uraditi i uramljivanje ukrasnim ili drugim ramovima, ali u principu nije neophodno.

Od izbora načina štampe slika na platnu štamparija ambijent studio može ponuditi štampu slika na platnu kao jedne celine ili u delovima, od kojih svaki ima svoj ram i nezavisno se kači na zid. Ovom metodom se mogu dobiti i dodatni efekti.

Pored različitih načina štampe slika na kanvas platnu, štamparija Ambijent studio nudi i štampu slika na platnu u različitim dimenzijama. Dimenzije zavise samo od želje klijenta i kvaliteta fotografije prema kojoj se štampa slike na kanvasu radi.

 

NARUČIVANJE ŠTAMPE SLIKA NA PLATNU

Proces naručivanja usluge štampe slika na platnu je veoma jednostavan:

  • Odaberete fotografiju za štampu na platnu
  • Odaberete dimenzije za štampanje veličinu
  • Pošaljete ili donesete odabranu fotografiju/e
  • Odaberete debljinu rama na koji se kanvas platno razvlači
  • Odaberete efekte koje možda želite da dodate fotografiji pre štampe

Kao što možete primetiti, izbor za štampu slika na kanvas platnu je u potpunosti vaš. Ambijent studio je tu da pokuša da ispuni sve vaše zahteve i želje.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt