Izrada tapeta

Izrada tapeta u današnjem vremenu dobijaju sve više na značaju. Razlog tome je način štampe tapeta, odabir motiva-slika po vašoj želji u dimenziji koje vama odgovaraju. Sama izrada tapete se vrši na PVC samoleplivoj foliji, koja je dosta otpornija i lakša za održavanje, a štampa se na ploterima u digitalnoj tehnici. Odabir motiva za izradu tapeta možete pogledati u našoj galeriji na linku MOTIVI ili neke od vaših odabranih slika sa interneta. Jedina stvar na koju morate obratiti pažnju ako vi birate sliku je rezolucija. Upustva za pronalaženje slika možete pogledati na stranici IZBOR FOTOGRAFIJE ZA ŠTAMPU FOTO TAPETE  gde vam je detaljno i slikovito objašnjeno kako do nje doći. Održavanje foto tapeta je dosta jednostavnije od papirnih iz razloga sto su tapete koje mi izradjujemo PVC – plastificirane, pa se samim tim mogu lako prebrisati vlažnom krpom. Boje su jako postojane, tako da ih nećete obrisati nakon brisanja.

Uglavno na sajtovima možete pronaći tapete samo u dimenzijama koje vam oni nude. Naša štamparija vam nudi opciju da sliku koju pronadjete dobijete u dimenziji vašeg ziga.

Biće nam zadovoljstvo da izradimo tapetu, koja vama puno znači!

Izrada tapeta 3D

galerija

Foto tapete svemir 94
Foto tapete svemir 86
Foto tapete svemir 89
Foto tapete svemir 76
Foto tapete svemir 55
Foto tapete svemir 35

Izrada tapeta svemir

galerija

Foto tapete priroda 87
Foto tapete priroda 85
Foto tapete priroda 78
Foto tapete priroda 72
Foto tapete priroda 70
Foto tapete priroda 62
Foto tapete priroda 44
Foto tapete priroda 29

Izrada tapeta priroda

galerija

Foto tapete gradovi 18
Foto tapete gradovi 9
Foto tapete gradovi 11
Foto tapete gradovi 7
Foto tapete gradovi 3

Izrada tapeta gradovi

galerija

Foto tapete životinje 140
Foto tapete životinje 141
Foto tapete životinje 129
Foto tapete životinje 106
Foto tapete životinje 99
Foto tapete životinje 86
Foto tapete životinje 75
Foto tapete životinje 50
Foto tapete životinje 44
Foto tapete životinje 17

Izrada tapeta životinje

galerija

Tapete za dečiju sobu 14
Tapete za dečiju sobu 20
Tapete za dečiju sobu 27
Tapete za dečiju sobu 33
Tapete za dečiju sobu 52
Tapete za dečiju sobu 44
Tapete za dečiju sobu 58
Tapete za dečiju sobu 59
Tapete za dečiju sobu 4
Tapete za dečiju sobu 12

Izrada tapeta dečije

detaljnije

izrada tapeta automobili
izrada tapeta automobili
izrada tapeta automobili
izrada tapeta automobili
izrada tapeta automobili
izrada tapeta automobili

Izrada tapeta automobili

detaljnije

stampa-tapete-umetnicke-12
izrada tapeta umetničke
izrada tapeta umetničke
izrada tapeta umetničke
izrada tapeta umetničke
izrada tapeta umetničke

Izrada tapeta umetničke

detaljnije

IZRADA TAPETA I ODABIR MOTIVA

Ako želite da odaberete neku od fotografija za izradu tapeta, na raspolaganju vam je veliki izbor motiva na linkovima: izrada 3D tapeta, izrada abstraktnih tapeta, izrada tapete sa dečijim motivima, izrada tapete sa motivima gradova, izrada tapete sa motivima umetničkih dela, izrada tapete sa motivima iz prirode, izrada tapete sa motivima automobila, izrada-tapete sa životinjama, izrada tapete sa motivima svemira

 

IZRADA TAPETA ZA PLAFONE

  • Štampa u visokoj rezoluciji
  • Odabir slika po vašoj želji
  • Postavljanje tapete na plafon

 

IZRADA TAPETA ZA KUHINJE

Izrada tapeta za kuhinje što se motiva tiče, najbolje da prvo utvrdite prosvetljenost kuhinje, odnosno koliko dnevna svetlost prolazi kroz prozore Vaše kuhinje. Zašto je to bitno da bi se izvršila izrada tapeta, odnosno ne u samoj izradi tapeta, već odabiru motiva za štampu je taj što za svetlije prostorije čogu se koristiti i tamniji motivi za izradu foto tapeta. Ako je prostorija odnosno kuhinja zamračena, lošiji protok svetlosti onda bi bilo poželjno da se izbegavaju tamni tomovi dizajna za izradu fototapete. Motivi za izradu foto tapete u kuhinji mogu biti, slike neke hrane (voća, povrća, začina), panorame tapete gradov ili prirode i td. Ne retko se izrada tapeta za kuhinje koristi i kod lepljena elemenata, jer je tapeta koju me izradjujemo od PVC samolepljive folije, koja se sa lakoćom čože zaleoiti na bilo koju površinu pod uslovom da je ravna.

 

IZRADA TAPETA ZA FIRME

Ako se odlučite za izradu tapete u vašem prostoru, učinićete veliku stvar. Vaši zaposleni će sa oduševljenjem prihvatiti promenu u svom radnom prostoru. Ili pak u Vašoj kancelariji ćete postići efekat da se Vaši saradnici ili potencijalni klijenti osećaju udobno, a sa druge strane daćete im do znanja da ste Vi čovek – žena od ukusa. Interesantne motive za izradu i montažu tapeta možete pogledati na linku MOTIVI. Izrada tapeta za firme je odlična stvar ako Vam porostor u kome radite deluje na neki način skučen. U takvim slučajevima obično klijentima preporučimo da se odluče za izradu 3D tapete.  Efekat koji 3D tapet puža je vizualno proširenje prostora. Ako želite da pogledate neke od ponudjenih tapeta, možete to uraditi klikom na link 3D tapete. Izrada tapeta sa motivima prirode ili gradova takodje mogu jako interesantno promeniti vaš prostor.

 

MATERIJA ZA IZRADU TAPETA

Sama izrada tapeta se vrši na visoko kvalitetnoj PVC foliji u digitžljivos i alnoj tehnici. Izdržljivost i postojanost boja je na zavidnom nivou. Izrada tapeta na PVC folijama olakšava samu montažu tapete. Tapete koje se izradjuju na PVC foliji otporne su na sve klimatske uslove. Razlika PVC  tapeta od običnih papirnih je ta što se PVC tapete lakše održavaju. Ako Vam se dogodi da se tapeta isprlja ili je Vaši mališani ižvrljaju, običnom vodom i pamučnom krpom to možete lako skinuti.

 

MONTAŽA I POSTAVKA TAPETA

Izrada tapeta Vam ne znači ništa, ako je ne postavite na Vaš zid. Ako vam postavljanje tapeta nije jača strana, nlaša štamparija vam nudi uslugu postavljanja tapeta. Nakon odabira motiva za izradu foto tapeta, možete se dogovoriti se dogovoriti sa nama oko montaže. Dugogodišnje iskustvo obučenih montera će u najkraćem mogućem roku ispoštovati vreme navedeno u ponudi.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt