IZRADA ROLL UP BANERA

Roll Up baneri, poznati i kao Roller baneri ili Pull Up baneri  važan su resurs za bilo kog izlagača koji želi da se izdvoji na izložbi ili sajmu. Roll up baneri se mogu koristiti i kako bi pomogli prodaji u prodavnici ili poslovnom prostoru i odličan su dodatak prodajnom materijalu i pomoć prodavcima. Izrada Roll Up banera podrazumeva izbor odgovarajućeg dizajna i informacija za štampu osnove banera i veoma je važan kada se radi o stvaranju uticaja na kupce.

 

DIZAJN ROLL UP BANERA

Ambijent studio je do sada izradio na stotine Roll UP banera za različite namene i ima mogućnost da ponudi jedinstvena rešenja u oblasti grafičkog dizajna i štampe Roll Up banera. Roll Up banere treba tretirati kao bilo koji drugi deo vaše marketinške strategije. Trebalo bi im posvetiti jednaku pažnju kao posteru, promotivnom letku ili oglasu koji će biti postavljen na TV ili radio.

Izbor dizajna za Roll Up baner igra veliku ulogu u tome kako će ga kupci doživeti. Jedna stvar koju treba zapamtiti jeste važnost slnaj pravih informacija na vašem Roll Up baneru. Koristite ga da promovišete ono što nudite, na isti način na koji će prodavac promovirati svoje ponude kupcima

Sa pravilno i kvalitetno izrađenim Roll Up banerom na pravom mestu, kao da imate još jednog prodavca.

Ako nemate ideju ili adekvatnu pripremu za dizajn, naša firma Vam nudii i tu uslugu. U zavisnosti od Vaših zahteva biće i odredjena  cena dizajna. Naš stručan tim će Vam u tome pomoći.

 

PROMOCIJA BRENDA ROLL UP BANEROM

Roll Up baneri su i način promovisanja vašeg brenda i proizvoda ili usluga u gužvi kupaca, tako da je važno da vaš dizajn bude efikasan u slanju poruke koju želite. Dobro izrađen i odštampan Roll Up baner će uvek privući pažnju i isporučiti odgovarajuću poruku, bez obzira što je statičan.

 

MATERIJAL ZA ROLL UP BANERE

Materijal koji se montira u mehanizam, a na kome se štampa  reklama je od ceradnog platna, koji je dosta izdržljiviji od  polipropilena.

Platno možete menjati više puta, a mehanizam Vam može služiti dugi niz godina.

Uz mehanizam dobijate i torbu za transport Roll up banera.

Dimenzije Roll Up banera koje Ambijent studio štamparija moze ponuditi  su: 85cm x 200cm i 100cm x 200cm.

CENOVNIK

Dimenzija Cena
85cm x 200cm 45 eur    
100cm x 200cm 55 eur
roll-up-baner