Dečije tapete – Tapete za dečiju subu

IZRADA dečije tapete – TAPETE ZA DEČIJU SOBU

Kod odabira slike za izradu tapeta u dečijoj sobi zadatak nije u opšte težak. Prepustite svom detetu taj zadatak i oni će vrlo brzo otkriti koja je ta slika, koju bi želeli da krasi njihov zid. To su uglavnom motivi nekih omiljenih crtaća, fudbalski igrači, košarkaški igrači… U našoj ponudi ima dosta interesantnih tapeta koje bi zainteresovalo vaše dete.

KATEGORIJE DEČIJIH TAPETA

Kao i većina modernih proizvoda, dečije tapete su se vremenom probile na zavidno mesto po tražnji. Naše dečije tapete su izdržljive, jednostavne za instalaciju, lako se održavaju i jednostavno se uklanjaju. Dečije tapete u dečijoj sobi imaju sposobnost da obične zidove pretvore u svet iz dečije mašte.

Dečije tapete postavlejne na jedan ili više zidova mogu vas prosto očarati. Postavljanjem dečijih tapeta na delu zida ili na celom zidu, možete dobiti osećaj dubine i zabave. Broj dezena dečijih tapeta, koje kod nas možete pronaći, je naizgled ogroman, ali može biti još i veći. Bez obzira da li se želja za
ulepšavanjem dečije sobe poklapa sa nekim od njih ili ne, mi možemo pomoći. Profesionalni dizajn dečijih tapeta koji možemo kreirati samo za vas, proizvešće prelepe dečije tapete koje će pomoći da ostvarite snove svom detetu.

Dečije tapete su prepoznatljive po razigranim, veselim i poznatim motivima. Bez obzira da li tražite dečije tapete za dečaka ili devojčicu, imate priliku da se i sami malo zabavite odabirom dizajna i dekoracijom. Opustite se i pomozite deci da odaberu neki od dizajna dečijih tapeta, tako budu zadovoljna i srećna kada vide rezultat. Od dečijih tapeta sa slovima i brojevima do tapeta sa motivima iz poznatih bajki, filmova za decu, crtaća ili sportova, možemo uraditi sve. Stvorite deci osećaj sigurnosti okruženja dizajnom dečijih tapeta sa omiljenim životinjama ili podstaknite njihovu maštu dizajnom dečijih tapeta sa motivima iz bajki ili svemira. Uključite se u odabir dečijih tapeta i saznajte više o svom detetu.

Naše znanje je vaša prednost, jer i od ličnih i porodičnih fotografija mogu nastati fenomenalne dečije tapete koje će krasiti zidove dečije sobe.
Naš tim za izradu dečijih tapeta nudi efikasnu kombinaciju stručnosti i dubokog poznavanja tržišta, kako bi klijentima pružio odlično iskustvo saradnje i kao konačni rezultat predivne dečije tapete. Naš odnos prema poslu je izgrađen na profesionalnom pristupu i težnji da udovoljimo svakom zahtevu.

 

Vaša mašta može biti veoma važna kada dizajnirate sobu za svoju decu. Dakle, za koju god se ideju odlučite, ne brinite, jer za vas imamo savršene dečije tapete. Tokom proteklih godina usavršavali smo dizajn tapeta i tehnike štampe, prateći sve trendove i nove tehnologije. Rezultat toga su dečije tapete svetske klase koje oživljavaju maštu i uspevaju da predstave sve ono što deca mogu da zamisle. Svaka kategorija dečijih tapeta je detaljno pripremljena i dizajnirana do najsitnijih detalja, a štampa se radi sa apsolutnom preciznošću i pažnjom.

Dečije tapete za celu Srbiju, brzo i efikasno

Znamo da je odlična komunikacija sa klijentima okosnica svakog dobrog tima i zato svoje kupce uvek obaveštavamo o rokovima proizvodnje dečijih tapeta, rokovima isporuke i načinu upotrebe i održavanja. Ukoliko želite da saznate više o dečijim tapetama ili imate neku sugestiju za poboljšanje naše usluge, kontaktirajte nas.

IZRADA TAPETE ZA DEČIJU SOBU

Kod odabira slike za izradu tapeta u dečijoj sobi zadatak nije u opšte težak. Prepustite svom detetu taj zadatak i oni će vrlo brzo otkriti koja je ta slika, koju bi želeli da krasi njihov zid. To su uglavnom čotivi nekih omiljenih crtaća, fudbalski igrači, košarkaški igrači… U našoj ponudi ima dosta interesantnih tapeta koje bi zainteresovalo vaše dete.

ODABIR TAPETA ZA DEČIJU SOBU

 

MONTAŽA TAPETE U DEČIJOJ SOBI

Naša štamparija u ponudi ima uslugu montaže tapeta. Ako vam iskustvo sa čontažom manjka, pozovite nas i mi ćemo ukrasiti zid Vašeg deteta.

O KATEGORIJAMA DEČIJIH TAPETA

DEČIJE 3D TAPETE

Dečije 3D tapete predstavljaju trendi dizajn za sve mališane koji vole kombinaciju svojih crtanih junaka i 3D efekata. Ove dečije tapete su veoma tražene, kako od strane dečaka, tako i devojčica. Naravno, mogu se uraditi različite kombinacije u skladu sa željama vašeg deteta.

DEČIJE KARTE SVETA

Dečije tapete sa kartama sveta namenjene su malim istraživačima i radoznalcima. Dečije tapete sa motivom karte sveta mogu biti urađene na različite načine, a mogu prikazivati različite kategorije: staništa životinja, države, pronalaske i sl. Ode dečije tapete mogu predstavljati izraz interesovanja vašeg deteta.

DEČIJE TAPETE FROZEN

Dečije tapete sa motivima i likovima popularnog crtanog filma FROZEN ne prestaju da budu u vrhu najtraženijih dečijih tapeta. Najčešće su prvi izbor devojčica u predškolskom i ranom školskom uzrastu. Poznati likovi Ana i Elsa, presmešni Olaf, Sven i Kristof, kao i prelepi zamak, prosto ispunjavaju zid dečije sobe uzbudljivim dogodovštinama.

TAPETE PRINCEZE

Dečije tapete sa poznatim princezama iz priča i bajki uvek su veoma tražene od strane devojčica skoro svih uzrasta. Omiljene princeze iz bajki podsećaju na lepotu, pravednost i večiti san za životom iz bajke, pa zašto ih onda ne uvesti u dečiju sobu i učiniti je bajkovitom.

DEČIJE TAPETE CARS

Dečije tapete sa motivima iz crtanog filma CARS su uglavnom izbor dečaka koji se mogu poistovetiti sa nekim od likova ili prosto obožavaju da se igraju automobilima. Ukrasite dečiju sobu dečijim tapetama CARS i učinite svom detetu zadovoljstvo.

DEČIJE TAPETE GRAFITI

Dečije tapete sa grafitima su popularne uglavnom kod tinejdžera koji su u godinama kada žele da pošalju poruku ili se opredeljuju u nekim stavovima. Omogućite svom detetu da se izrazi i svoj stav ili razmišljanje iskaže kroz dečije tapete sa grafitima po izboru.

TAPETE KRALJ LAVOVA

Dečije tapete sa motivima iz crtanog filma KRALJ LAVOVA inspirišu mnoge dečake i devojčice da se poistovete sa nekim od likova. Izaberite neku od dečijih tapeta KRALJ LAVOVA i učinite svom mališanu zadovoljstvo i uživanje u sobi sa omiljenim dizajnom tapeta. Ova vrsta dečijih tapeta nudi žive boje, prelepe pozadine i vesele scene iz crtanog filma.

DEČIJE BEBI TAPETE

Dekoracija sobe za bebe ne mora biti težak zadatak. Izborom nekih od dezena dečijih bebi tapeta, dečija soba se može pretvoriti u najlepši kutak za odrastanje. Vesele boje, životinje, princeze ili bajke mogu biti inspiracija za ovu vrstu dečijih tapeta.

TERACO TAPETE

Teraco tapete za dečiju sobu predstavljaju posebnu kategoriju dečijih tapeta. Njihova različitost se ogleda u tome što teraco dečije tapete predstavljaju sliku paterna koja se ponavlja. Naizgled, ovo može delovati dosadno, ali uopšte nije tako. Različiti paterni i efekti koji im se dodaju, mogu učiniti teraco dečije tapete veoma interesantnim i pogodnim za bilo koji zid dečije sobe.

SPORTSKE DEČIJE TAPETE

Dečije tapete sa sportskim motivima su skoro uvek prvi izbor dečaka i devojčica koji se bave nekim sportom. Od motiva stadiona, omiljenih sportista ili sportskih događaja, možemo sve pretvoriti u visokokvalitetne dečije tapete. Vaše dete će moći uz sportske tapete da uživa u svom omiljenom sportu i kada radi domaći zadatak.

DEČIJE BETMEN TAPETE

Betmen, lik iz stripa, crtanog filma ili filma, stalna je inspiracija za dečake koji se prerušavaju i poistovećuju sa ovim borcem za pravdu. Dečije tapete BETMEN donose mogućnost da svoj omiljeni lik deca imaju na svom zidu u vidu dečije tapete.

DEČIJE TAPETE SPAJDERMEN

Živopisne dečije tapete SPAJDERMEN, uz mnoštvo pozadina i boja, kao i različitih scena iz crtanih filmova o Spajdermenu, učiniće zidove dečije sobe svojevrsnim umetničkim delom u kome će deca dugo uživati. Ujedno su dečije tapete Spajdermen i najtraženije od svih dečijih tapeta.

TAPETE MALA SIRENA

Dečije tapete sa motivima iz MALE SIRENE su definitivno jedan od najboljih izbora za devojčice. Širok izbor dezena iz priče o maloj sireni pruža mnoštvo mogućnosti za proizvodnju kvalitetnih dečijih tapeta. Dečiju sobu možete lako pretvoriti u predivni šareni morski svet u kome mašti nema kraja.

VISINOMERI ZA DECU

Visinomeri za decu se proizvode u raznim oblicima i od raznih materijala, ali mi smo otišli i korak dalje. Naši visinomeri mogu biti istovremeni i korisni i zabavni. Visinomeri u vidu dečijih tapeta se mogu postaviti na bilo koju ravnu površinu. Jednostavna montaža i lako uklanjanje su veoma važne karakteristike.

HULK DEČIJE TAPETE

Hulk, crtani junak koji se od običnog čoveka brzo transformiše u jednog od najjačih superjunaka, često je inspiracija igara, uglavnom za dečake. Dečije tapete sa motivima HULKA pravi su izbor za podsticanje mašte i oživljavanje igre u dečijoj sobi.

TAPETE VODENI SVET

Dečije tapete koje oslikavaju vodeni svet pružaju veoma veliki izbor, od realističnih prikaza vodenog sveta i morskih životinja, do pejzaža morskog dna i scena iz crtanih filmova.

DEČIJE RAZNE TAPETE

Razne dečije tapete su nastale kombinacijom različitih pozadina i dodavanjem određenih elemenata za koje smo smatrali da mogu biti interesantni. Pored konkretnih kategorija dečijih tapeta, kategorija raznih tapeta može biti mesto na kome ćete naći baš ono što želite.

TAPETE KUNG FU PANDA

Dečije tapete inspirisane crtanim filmom KUNG FU PANDA vole i dečaci i devojčice. Živopisni likovi: Tigrica, Majmun, Bogomoljka, Majstor Šifu, Ždral, Zmija, kao i glavni junak panda Po kroz razne doživljaje dočaravaju borbu za pravdu. Zato baš neka scena iz ovog crtanog filma može biti odlična ideja za izradu dečijih tapeta.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt