3D FOTO TAPETE ZA ZID

1    2    3    4    5    6    7    8    9

OSTALE KATEGORIJE FOTOTAPETA

 3D FOTO TAPETE ZA ZID

Ako želite da ukrasite prostor dnevne, spavaće, dečije sobe ili neki vama drag predmet, onda su  3D foto tapete prava stvar za vas. 3D foto tapete  daju svežinu i upotpunjuju Vaš dom. Naša štamparija Vam nudi veliki izdor 3D foto tapeta. 3D foto tapete se štampaju u visokoj rezoluciji na najkvalitetnijim PVC folijama. 3D foto tapete su jako dekorativne i estetski lepe. Kao alternativa za veštačko uvećavanje prostorije 3D tapete su u tome besprekorne. U našoj galeriji 3D tapeta možete pogledati kako smo to i predstavili, ili na linku. Što je još dosta važno je to da svaka od predstavljenih 3D tapeta možemo izraditi u dimenziji Vaših zidova, odnosno prostora. Većina slika koje su predstavljene odradjene su od strane naših dizajnera, tako da 3D tapete koje možete poručiti kod nas ne postoje na drugim mestima. To će vam pomoći da Vaš prostor izgleda potpuno drugačije od svih ostalih. U izboru Vam nudimo veliki izbor 3D foto tapeta različitog dizajna: fotografije gradova, pejzaža, slike prirode, dečijih junaka iz crtanih filmova.

 

ODABIR SLIKA ZA 3D FOTO TAPETE

Ako vi imate neku sliku koju bi ste želeli da pretvorite u izgled 3D tapete mi Vam u tome možemo pomoći. Pošaljite nam fotografiju, a mi ćemo se potruditi da je pronađečo u visokoj rezoluciji, kako bi Vaša 3D foto tapeta imala jasan izgled. Veliki izbor 3D tapeta za izradu imate i na našem sajtu, koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu 3D fot tapeta. Dimenzije 3D tapete odredjujete isključivo Vi, odnosno dimenzija Vaših zidova. Sve slike 3D tapeta koje vidite u našoj galeriji su adekvatne za manipulaciju što se dimenzije tiče. U zavisnosti od dimenzije Vaših zidova zavisi i iz koliko ćete rolni 3D tapete dobiti.

 

NAČIN PRODAJE 3D FOTO TAPE

Prodaja 3D tapete se vrši putem interneta, a dostava za Beograd i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu. Od momenta kada se poruče 3D tapete, na Vašu adresu stižu kroz par dana.

 

OSTALI MOTIVI ZA IZRADU FOTO TAPE

Ako želite da odaberete neku od drugih motiva za štampu foto-tapeta, na raspolaganju vam je veliki izbor na linkovima: štampa apstraktnih foto-tapetaštampa foto-tapeta sa dečijim motivimaštampa foto-tapeta sa motivima gradovaštampa foto-tapeta sa motivima umetničkih delaštampa foto-tapeta sa motivima iz prirodeštampa foto-tapeta sa motivima automobilaštampa foto-tapeta sa životinjamaštampa foto-tapeta sa motivima svemira

 

CENE ŠTAMPE 3D FOTO TAPETA

Cene štampe 3D foto tapeta možete pogledati na stranici štampa foto tapeta