3D Foto tapete – 51

IZRAČUNAJTE CENU

NAPOMENA:

Tapete su u osnovi plastificirane i vodoperive. Dodatna plastifikacija – laminacija (podrazumeva da se odštampana vodoperiva tapeta prekrije providnom mat folijom i tako zaštiti od habanja boje, uglavnom se koristi kod tamnih tonova ). Ako ne želite dodatnu plastifikaciju, NE štiklirajte polje PLASTIFIKACIJA – LAMINACIJA

POPUNITE FORMU I PORUČITE TAPET

Obavezno unesite kojoj kategoriji pripada tapet npr. (ako je u pitanju 3d tapeta broj 3, upišite u model tapete:  3D tapeta – 3.), jer svaka kategorija ima brojeve od 1…!

MODEL TAPETE / 3D – 51

MODEL TAPETE / 3D – 51

3D Foto tapete koje se nalaze na našem sajtu izradjujemo isključivo u dimenzijama vašeg zida, tako da sliku možete prilagoditi prema vašim merama. Materijal koji koristimo za izradu 3D tapete  izrađen je od najkvalitetne plastificirane folije na našem tržištu. Dugotrajnost je zagarantovana, a i održavanje je jako jednostavno, jer su oštampane 3D tapete vodoperive (možete ih povremeno obrisati vlažnom pamučnom krpom i vratiti njen prvobitni sjaja). 

Montiranje – lepljenje 3d tapete nije jako komplikovan proces. Potrebno je samo da pratite uputstvo koje se dobije uz tapet. Za montazu 3d tapete nije vam potreban lepak, jer su tapete samolepljive. Ako i pored svega mislite da niste spremni da se upustite u proces lepljenje, možemo vam ponuditi i uslugu montaže.

3d-tapete-77
3d-tapete-1
3d-tapete-7

POGLEDAJTE OSTALE KATEGORIJE TAPETA

3D foto tapete

3D tapete su pravo rešenje da na jednostavan način ukrasite sobu. Dovoljno je samo da izaberete neku od ponudjenih motiva sa našeg sajta i pošaljete nam kako bi tapetu izradili. Najvažnije je to da su sve naše tapete samolepljive, tako da se 3d tapete mogu lepiti na svim ravnim povrsinama, a da vam za to nije potreban lepak. Pored toga sto su 3d tapete samolepljive, one su i vodoperive. Kao dodatnu zaštitu tapete možemo vam ponuditi i opciju plastifikacije tapete. Plastifikacija 3d tapete podrazumeva prelepljivanje providne mat folije preko printa, tako da se boja ne moze ostetiti usled grebanja ili mozete tapetu obrisati čak i medicinskim alkoholom ako se tapet izvrlja flomasterom ili nekim drugim bojama.

 

ODABIR SLIKE ZA ŠTAMPU 3D TAPETE

U našoj galeriji možete pronaći veliki izbor 3d tapete, koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu foto tapeta. Važno je da napomenemo da sve slike, odnosno tapete koje se nalaze u našoj ponudi mogu da se prilagodjavaju vašim dimenzijama zida, uz malu korekciju slike. Ako pronadjete neku sliku koju bi ste želeli da je imate u obliku tapete koja nije sa našeg sajta, slobodno nam je pošaljite, jer mi imamo načina da je izradimo u odgovarajućoj rezoluciji  za štampu.

 

 KAKO  PORUČITI 3D TAPETU

Prodaja 3D tapete se vrši putem interneta, a dostava za Beograd i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu. Od momenta kada se poruče foto tapete, na Vašu adresu stižu kroz par dana.

 

Materijal i način izrade 3d tapete

Materijal koji se koristi za izradu 3d foto tapete je sačinjen od PVC materijala. Maksimalna širina rolne je 1m, gde se širina jedne rolne odredjuje proporcijalno širini zida. Za štampu 3d tapete koriste se eko solvent ploter sa eko bojama, koje su jako postojane. Da bi se 3d tapete dodatno zaštitile od fizičkih oštećenja može se uraditi dodatna plastifikacija same tapete, kako bi laminirajućom folijom zaštitili štampu od grebanja, a i sam tapet.

 

Priprema zida i način lepljenja 3d tapete

Da bi obezbedili dugotrajnost i postojanost 3d tapeta na zidu, potrebno je da vaš zid bude dobro pripremljen. To podrazumeva da je zid izgletovan i okrečen, ako govorimo o renoviranju sobe u slučaju da je zid već duže vreme okrečen dovoljno je samo da ga obrišete od prašine jer su tapete samolepljive i gube svojsto lepka u dodiru sa prašinom. 3d foto tapete su podeljene u više rolni. Svaka rolna je pri dnu obeležena brojevima, broj 1. obeležava prvu rolnu kojo se kreće sa leva na desno.
Kada se prva rolna zalepi, sledeća je preklapa 1-1,5cm i tako svaka naredna predhodnu.Kada zalepite poslednju rolnu , opsečete sav višak u krug. Ako vam se sve ovo čini teško i komplikovano mi smo svojim potrošačima obezbedili i uslugu montaže.

 

Način održavanja 3d dečije

3D tapete se veoma lako održavaju iz razloga jer su plastificirane i vodoperive, pa ih lako možete prebrisati vlažnom pamučnom krpom bez jakog pritiskanja. Ako vam se tapet na neki mestima malo odlepi iz nekog razloga dovoljno je samo odlepljeno mesto prelepiti duplofan trakom i lagano vretiti na staro mesto.

 

OSTALE KATEGORIJE FOTO TAPETA

dečije tapetetapete gradovatapete svemirtapete karta svetatapete prirodatapete cigla kamentapete drvo  – tapete automobilitapete životinjetapete za vratacvetne tapete