Klijen novootvorenog butika “ONDA MODA” od nas je zatražio uslugu kompletno brendiranje lokala (izrada logotipa, zatvaranje izloga PVC reklamnom folijom, idejno rešenje-grafički prikaz, štampa i montaža 3D tapete). Zahvaljujući dugogodišnjem iskustu u brendiranju lokala i izrade reklama za izloge uspeli smo da zadovoljimo potrebe klijenta.

 

Folija na kojoj smo odštampali idejno rešenje-reklamu izradjena je od kvalitetnog materijala, a boje koje se koriste za štampu reklame za izloge-lokale otporne su na UV zrake i samim tim dugo mogu da izdrže na suncu.

 

Takodje je klijen pronašao 3D tapetu u našoj galeriji slika, koju možete pogledati na stranici 3D foto tapete za zid. Naša firma svim svojim klijentima nudi uslugu montaže foto tapeta. Zid na kome se 3D tapet lepio imao je dosta prepreka, ali to nije predstavljalo problem našim iskusnim monterima.

brendianje-izloga
3d-foto-tapete

Na zahtev klijenta kozmetićkog salona, odštampali smo 3D tapet iz naše galerije slika koje možete pogledati na stranici 3D tapete. 3D tapet koji smo odštampali na slici u osnovi je crno bele boje, ali zbog uklapanja u enterijer salona promenili smo u ljubičastu. Foto tapete koje izradjujemo štampaju se na PVC materijalu i iz tog razloga su praktične za održavanje, jer su vodootporne. Dimenzije tapete zavise isključivo od dimenzije vašeg zida, jer ih izradjujemo po vašim dimenzijama.

stampa-3d-tapeta-za-kozmeticke-salone

Vlasnik poliklinike ¨MILENIJUM MEDIK¨ koja se nalazi na Vračaru, od nas je zatražio uslugu brendiranje lokala-izloga (grfičko rešenje, štampanje idejnog rešenja i montažu PVC folije na izlogu). Nakon izlaska na teren radi uzimanja mere izloga, pristupili smo realizaciji idejnog rešenja. Kada se klijent složio sa grafičkim rešenjem, isti smo odštampali na PVC foliji visokog kvaliteta. Nakon par dana čekanja da se štampa prosuši izvršena je montaža PVC folije na izlogu lokala.

reklame-za-lokale-reklamne-folije-za-izloge

Šansa za roditeljstvo je učestvovala na prvom medjunaronom festivalu podpomognute oplodnje te je iz tog razloga od naše firme zatražila uslugu štampe na ceradi kao i postavljanje odštampane cerade. Da bi postavila odnosno namontirala ceradu bilo je potrebno naći rešenje kako napraviti demontažnu konstrukciju, a da se pritom ne ošteti fasada zgrade, jer je nakon završetka festivala bilo potrebno ukloniti ceradu kao i konstrukciju. Naši iskusni monteri su našli rešenje koje bi zadovoljilo potrebe. Reklamna cerada je bila namontirana i festival se uspešno završio.

reklame na ceradi stampa na ceradi
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt