ŠTAMPA FOTO TAPETA

stampa-foto-tapeta

Štampa foto-tapeta i postavljanje odštampanih foto-tapeta je jedna od usluga koju štamparija Ambijent studio nudi svim svojim klijentima.

Štampa foto-tapeta se radi u digitalnoj tehnici, a izbor fototapeta može biti bilo koja footgrafija koju želite. Naravno, fotografija koju šaljete ili donostite mora zadovoljavati određene kriterijume po pitanju rezolucije i veličine, kako bi štampa bila što kvalitetnija. Fototapete mogu pretvoriti vaš zid u predivnu površinu u punoj boji.

Fototapete kao izbor za dekoraciju mogu biti savršene za dom ili kancelariju, a Ambijent studio štamparija može štampati slike visoke rezolucije na različitim materijalima.

Zidne foto-tapete za unutrašnju dekoraciju postaju sve popularnije u domovima i poslovnim prostorima, a na vama je da izaberete zid, izaberite fotografiju ili dizajn i naručite naše usluge.

Ako vam je potrebna pomoć ili imate bilo kakva pitanja o procesu štampe i postavljanja foto-tapeta, nemojte oklevati, već nam se obratite pomoću podataka na kontakt stranici.

MOTIVI

IZBOR FOTOGRAFIJE ZA ŠTAMPU FOTO-TAPETE

Niste sigurni da li će vaša fotografija ili dizajn biti jasni nakon štampe foto-tapeta? Možete nam poslati fotografiju sa opisom neophodnih konačnih dimenzija odštampanih fototapeta, a neko iz našeg tima će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku, posavetovati vas oko izbora ili ponuditi neke od sličnih fotografija koje su nam na raspolaganju za štampu foto-tapeta.

 

U slučaju da želite da odaberete neku od fotografija za štampu foto-tapeta, na raspolaganju vam je veliki izbor na linkovima: štampa 3D foto-tapeta, štampa apstraktnih foto-tapeta, štampa foto-tapeta sa dečijim motivima, štampa foto-tapeta sa motivima gradova, štampa foto-tapeta sa motivima umetničkih dela, štampa foto-tapeta sa motivima iz prirode, štampa foto-tapeta sa motivima automobila, štampa foto-tapeta sa životinjama, štampa foto-tapeta sa motivima svemira, izrada tapeta sa cvetnim dezenom, tapete mapa sveta – karta sveta, izarad tapete vodeni svet, izrada tapete za plafone, tapete grafiti za dečiju sobu

Predlozi za štampu foto tapeta

Preporučujemo foto tapeta

izrada-3d-tapete
izrada-3d-tapete-crno-bela
izrada-3d-tapete-lopte
stampa-3d-tapete
stampa-3d-tapete-cigle
stampa-3d-tapete-za-zid

ŠTAMPA FOTOTAPETA ZA SPAVAĆU SOBU

 • Odlična i jasna štampa u punoj boji
 • Vaš odabir fotografije
 • Postavljanje odštampanih fototapeta

ŠTAMPA FOTOTAPETA ZA DNEVNU SOBU

 • Perfektna HD štampa
 • Postavljanje na svim površinama
 • Mogućnost štampe velikih dimenzija

ŠTAMPA FOTOTAPETA ZA POSLOVNI PROSTOR

 • Štampa fototapeta u punoj boji i po željenim dimenzijama
 • Vrhunska štampa u punoj boji
 • Štampa na samolepljivom papiru i foliji
 • Postavljanje fototapeta na svim površinama

ŠTAMPA FOTOTAPETA ZA PRODAJNE OBJEKTE

 • Štampom fototapeta se može ulepšati izgled prodajnog mesta
 • Štampa u punom koloru visoke rezolucije
 • Štampa fototapeta po meri za maksimalno prijatan ambijent

ZAŠTO ŠTAMPA FOTO-TAPETA?

Tehnologija digitalne štampe velikih foramata dozvoljava štampu fotografija velikih dimenzija koje se mogu lepiti na skoro svaku površinu . Štampa je brza, kvalitetna, postojana, a postavljanje i skidanje je veoma brzo i lako. Digitalno štampane fototapete u poslednje vreme postaju sve popularnije kao izbor za dekoraciju unutrašnjih i određenih spoljnih površina.

 

ŽELITE POSEBAN DIZAJN ZA ŠTAMPU FOTO-TAPETA?

Ambijent studio štamparija ima dugogodišnje iskustvo u izradi jedinstvenih grafičkih rešenja za sve prilike. Naš stručni grafički tim ima veliko iskustvo u grafičkom dizajnu.

 

MATERIJAL ZA ŠTAMPU FOTO-TAPETA

Štampamo fototapete samo na najkvalitetnijim materijalima (papir i PVC). Naši štampači za digitalnu štampu štampaju u najvišim rezolucijama u štamparskoj industriji, kako bi kvalitet i živopisnost vaših štampanih tapeta ostali nepromenjeni duži vremenski period.

 

POSTAVLJANJE FOTO-TAPETE

Postavljanje odštampanih foto-tapeta je prateća usluga štampe fototapeta. Ukoliko niste sigurni da možete sami ili nemate vremena za samostalno postavljanje fototapeta, iskusni radnici štamparije Ambijent studio su tu da pomognu. Uslugu postavljanja fototapeta možemo dogovoriti pre ili posle štampe, a dovoljno je samo da napomenete da vam je ova usluga potrebna.