rupicaste-cerade

PVC CERADA ili RUPIČASTA CERADA-MESH takođe je jedan od načina brendiranja firme, lokala, poslovnih objekata. Nakon štampanja vaše reklame na PVC CERADI-MESH-u, postavljaju se ringlice (metalne nitne) kako se PVC CERADA ne bi kidala nakon provlačenja kanapa ili šrafljenja u zavisnosti kako je montirate na fasadni zid, metalne konstrukcije…
RUPICASTA CERADA-MESH omogućava filtriranje vazduha kroz nju i tako sprećava kidanje i cepanje cerade, usled jakih vetrova.

 

Odabir načina brendiranja izloga lokala je uvek na vama, a stručni dizajneri štamparije Ambijent studio su tu da objasne ili pomognu u izboru. Uvek je najbolje da nas kontaktirate koristeći podatke sa kontakt stranice, a mi ćemo učiniti sve da vaše želje pretvorimo u stvarnost.

Ako ste već odabrali štampariju Ambijent studio za brendiranje izloga ili lokala, pozivamo vas da pogledate i naše mogućnosti za brendiranje vozila.

Štampa na ceradi i postavljanje ringlica

Nakon uspešne štampe na ceradi, kao završna i poslednja dorada je postavljanje ringlica – metalnih prstenova. Uloga ringlica na ceradi je pre svega ojačavanje reklamne cerade na mestima gde će se cerada fiksirati. Rastojanja izmedju ringlica kreće se od 30cm do 50cm u zavisnosti na čemu se odštampana cerada montira.

stampa-na-ceradi

GRAFIČKO REŠENJE ZA REKLAMU NA CERADI

Reklame na ceradi su podjednako aktuelne kao i na ostalim materijalima. Ono što je bitno kako ćete iskoristiti ceradu, odnosno kako ćete prezentovati reklamu na ceradi. Ako nemate ideju za štampu na ceradi, naši dizajneri će se pobrinuti za vas. Vaše je samo da pružite inicijativu, sve ostalo je naša briga.

stampa-na-ceradi

MONTAŽA CERADE

 

Ambijen studio je firma koja je specijalizovana za štampu cerade, pored toga Vam nudimo i uslugu montaže cerade. Bilo da su to fasade, ograde, žicem četalne konstrukcije… naši monteri će u najkraćem mogućem roku postaviti Vašu reklamnu ceradu. Nakon štamne cerade na monteri će Vas kontaktirati i dogovoriti vreme montaže cerade kada to bude Vama odgovaralo.

stampa-na-ceradi

CENE ŠTAMPE NA CERADI

 

Reklame-štampa na ceradi su pristupačne za sve namene. Detaljinije o cenama štampe na ceradi možete pogledati na stranici CENE

Štampa na ceradi – reklame na ceradi  će pomoći Vašim potencijalnim klijentima da lakše dodju do Vas. Radi lakšeg montiranja cerade, nakon štampe na ceradi kao finalna dorada je postavljanje ringlica odnosno metalnih prstenova za provlačenje kanapa, sajli, šrafova , u zavisnosti na koji se način odštampana cerada montira.  Štampa na ceradi odnosno reklame na ceradi se mogu odraditi u svim dimenzijama na zahte klijenata.

 

Za još informacija o štampi na ceradi možete pogledati na linku reklame na ceradi

 

Ako standardne cerade ne ispunjavaju vaše potrbe, možemo Vam ponuditi štampu na rupičastim ceradama-MESH na starnici reklame na rupičastoj ceradi

stampa-na-ceradi
stampa-na-ceradi
stampa-na-ceradi
stampa-na-ceradi