REKLAME ZA KAFICE

reklame-za-kafice

Bez obzira da li ste otvorili novi ugostiteljski objekat ili ga imate već dugi niz godina, ulagati u reklamiranje nikada ne treba zanemariti. Kako bi Vašim novim gostima lokala pružili mogućnost da lakše dodju do Vas, a starim omogućili uživanje u promeni ambijenta. Uloženo vreme  i trud će Vam se višestruko isplatiti u to budite sigurni.

Bilo da ste vlasnik restorana, kafića, kafane, kluba ili nekog drugog ugostiteljskog objekta, Ambijent studio će Vam pomoći da pronadjete adekvatno rešenje da se izreklamirate i oplemenite Vaš ambijent.

 

Za reklamiranje kafića i drugih ugostiteljskih objekata naša firma vam nudi širok asortiman načina : oslikavanje-brendiranje  izloga PVC folijama, 3D svetleća slova, svetleće reklame, reklamne A table, foto tapete, stikeri za zid, 3D slova od klirita i foreksa, ispisivanje radnog vremena i naziva fire, jelovnici-meni. Ambijent studi pruža i mogućnos izrade idejnog rešenja folija za izloge,  logotipam, jelovnika, kao i izradu web sajta. Jednom rečju sve na jednom mestu.

REKLAMNE SAMOLEPLJIVE FOLIJE ZA IZLOGE UGOSTITELJSKIH OBJEKATA

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt