PLAKATI ZA ZID

PLAKATI – TAPETE ZA ZID U VAŠEM AMBIJENTU

Plakati ili tapete za zid  kako ih drugačije možemo nazvati u današnjem vremenu imaju veliki znaćaj u dekoraciji okruženja u kome živite lil radite. Prvi razlog tome je taj što motivi da bi se izradili tapet-plakat za zid ne moraju biti standardni, već se mogu štampati po vašem zahtevu. Drugi razlog zbog ćega plakati za zid imaju veliki značaj su dimenzije u kome se mogu plakati odštampati za vaš zid. I treći razlog koji je dosta vazan je način na koji sečontira plakat – tapet na vašem zidu. Samolepljivi deo na poledjini plakata omogućava da montaža plakata na zidu bude dosta jednostavna. Na našoj stranici foto tapete čožete pronaći veliki izbor motiva za izradu plakata – tapeta, a neki od njih su : plakati gradovi za zid, 3D plakati za zid, plakati svemira za zid, plakati prirode za zaid, plakati za dečiju sobu, plakati automobili za zid

tapete-za-zid

ŠTAMPA PLAKATA ZA ZID PO VAŠEM ZAHTEVU

Štampa plakata po vašem zahtevu podrzumeva, izradu palkata po slici koju vi nama dostavite. Kako to funkcioniše? Vi pronadjete neku sliku na internetu ili ste slikali svoji foto aparato i pošaljete nama na mail, a mi je izradimo u adekvatnoj dimenziji za vaš zig. Naravno jedan od uslova je da ta slika odgovara kvalittu što se rezolucije tiče. Sada se sigurno pitate kako ću ja znati koja je rezolucija adekvatna za izradu plakata za zid. Na našoj stranici foto tapete – izbor fotografije imate detaljno upustvo kako skinuti sliku u odgovarajućoj rezoluciji za štampu plakata za zid.

 

PLAKATI ZA ZID PO VAŠOJ MERI

Nakon odabira slike za štampu plakata, potrebno je premeriti vaš zid. Ambijent studio je štamparija koja je personalizovana za izradu plakata – tapeta po meri. Dovoljno je samo da izmerite vaš zid (visina i širina) pošaljete nama, a či ćemo za vas odraditi tapet po toj meri.

 

MONTAŽA PLAKATA NA ZID

Plakati na kome se štampa su samoleplivi i samim tim se lako mogu montirati. Potrebno je samo da zid bude suv i čist. U našoj ponudi ptampa plakata za zid između ostalog imamo i opciju montaže plakata na zidu. Pozovite nas i sa našim monterima ćete se lako dogovoriti oko montaže u  vremenu kada vama odgovara.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt