Izrada svetlećih reklama

IZRADA SVETLEĆIH REKLAMA ODLIČNA INVESTICIJA

Svetlece reklame mogu potpuno promeniti vaš prostor i njega napravit dosta atraktivnijim mestom od ostalih, a samim ti i privući veliki broj klijenata. Reklame koje svetle privlače  pogled slučajnih ili namernih prolaznika. Izrada svetlećih reklama od raznih materijala, a prave se od klirita, aluminijuma, alubonda,  foreksa i leksana.  Izrada svetlećih reklama zavisi od vaših potreba i prostora gde se reklama kači odnosno postavlja. Ambijent studio je firma koja je specijalizovana za postavku svetlećih reklama i to : Izrada svetlećih reklama za pekareIzrada svetlećih reklama za butike, Izrada svetlećih reklama menjačnice, Izrada svetlećih reklama za fast food-brza hranaIzrada svetlećih reklama za frzerske salone, Izrada svetlećih reklama apoteke i ostale poslovne prostore. Ako nemate ideju kako bi vaša svetleća reklama trebala da izgleda što se dizajnerskog dela tiče, naši grafički dizajneri vam u tome mogu pomoći. I na kraju jako bitna stavka a to je postavka – ugradnja svetlećih reklama. Kada se usaglasimo sa izborom i dizajnom oko Izrada svetlećih reklama , naši će vam se monteri javiti i dogovoriti vreme koje vama odgovara, da se reklama montira.

Materijali za izradu svetlećih reklama

Izrada svetlecih reklama za kafiće

Kada su u pitanju kafići sve vrste svetlece reklame dolaze u obzir. Obično na reklamama vlasnici ugostiteljskih objekata postavljaju svoj logo sa ili bez naziva lokala. Kako bi naglasili natpis, kompletna svetleća reklama se odradjue od ne providnih materijala koji su prorezani, kako bi samo kroz proreze – cut prolazila svetlost. Na taj način vaš logo ili natpis dolazi do izražaja. U tom slučaju se najbolje pokazala svetleca reklama od alubond. Razlog tome je taj što je alubond sam po sebi ne providan i nisu potrebni drugi materijali kako bi ga činili ne providnim. Kod klirita je slična situacija i kao kod pleksiglasa. Klirit i pleksiglas propuštaju svetlost, a da bi to sprečili koristimo block light folije – folije koje blokiraju svetlost i tako sprečavamo isijavanje van željenog dela. Folija se iskatuje pre toga i zalepi na klirit ili pleksiglas. Na taj način omogućavamo natpisu da dodje do izražaja.

 

Izrada svetlecih reklama za butike

Kao kod izrade svetlećih reklama za kafiće, slična je i situacija i kod reklama za butike. Samo što bi još kod svetlećih reklama za butike još dodali i 3D svetleća slova. Na taj način svetleća reklama dobija potpuno drugačiju dimenziju. Dakle sve isto kako kod reklame za kafiće, samo što tamo gde bi svetlost trebala da izbija kako bi naglasila natpis, na tom mestu postavimo 3D svetleća slova od klirita. Slova mogu biti ispupčena u odnosno na reklamu u dimenziji koja vama se vama čini zanimljivim. Isto tako frontalni – prednji deo slova može isto biti ne providan, kako bi samo sa strane isijavala svetlos kroz klirit.

 

Izrada svetlecih reklama za fast food – brza hrana

Svetlece reklame za fast food možemo odraditi tako da reklama kompletno isijava. Šta to znači? To znači da kroz foliju na koju zalepimo na klirit ili pleksiglas prolazi svetlost i tako omogućava dizajnu da dodje do izražaja. Svetlece reklame odradjene na ovaj način će sa lakoćom privući vaše mušterije i tako doneti dosta veći promet nego ranije. Svetleću reklamu možete koristiti i u unutrašnjem delu lokala i tako naglasiti akciju koju trnutno pruža vašim potrošačima.

 

Dozvola za postavljanje svetlecih reklama

Za sve vrste reklama bilo da su svetlece ili ne neophodno je pribaviti dozvolu. Pribavljanje dozvole se vrši na osnovu projekta koji su napravljeni od strane arhitekte, koji naravno sadrži svu propisanu dokumentaciju. Kako bi dozvolu dobili u najkraćem mogućem roku, potrebno je odraditi što kvalitetniji projekat, za postavljanje svetlećih reklama.

 

Za pokretanje postupka pribavljanja saglasnosti i dozvole za postavljanje svetlecih reklama, potrebna su sledeća dokumenta:

  1. Pravni osnov vlasništva (ugovor o zakupu nad objektom ili vlasnički list )
  2. Izvod iz registra privrednih subjekata Agencije za privredne registre
  3. Kopija poslednjeg plaćenog računa za električnu energiju
  4. Punomoćje za lice koje zastupa klijenta u procesu pribavlja dozvole

Postavljanje svetlecih reklama

  • Postavka i montža
  • Demontaža i popravka
  • Menjanje oštećenih delova

Izrada svetlećih reklama cena

U zavisnosti od vrste materijala koji se koriste za izradu svetlecih reklama i veličine, zavisi i cena. U dogovoru sa vama potrudićemo se da za što minimalnija ulaganja dobijete ono što želite. Dovoljno je samo da nas pozovete i posaljete odgovarajuce podatke sa dimenzijama, sve ostalo je naša briga. Reklame koje mi izradjujemo u potpunosti će zadovoljiti vaše potrebe.

+381 60 595 08 68
ambijentstudio@gmail.com
ambijentstudio.rs
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search