IZRADA SVETLEĆE REKLAME

IZRADA SVETLEĆE REKLAME PO MERI

Izrada svetleće reklame predstavljaju vizuelni identitet vaše firme. Iz tog razloga svaki vid izrade svetleće reklame vašoj firmi može doprineti na rastu popularnosti, a samim tim i prometa. Svetleće reklame se mogu izraditi od klirita, pleksiglasa, alubonda, sa aluminijumskom konstrukcijom ili bez. Reklame se još mogu naraviti i sa istaknutim 3D slovima.  Kod izrade svetlećih reklama sa 3D slovima postiže se efekat prosvetljavanja kroz njih ili uz samu ivicu slova. U tom slučaju za izradu svetlećih reklama koristi se  uglavnom alubond, kao pano na kome se montiraju 3D slova od klirita.

 

Sledeći način za izradu 3D svetleće reklame može se napraviti od klirita. U tom slučaju klirit se koristi kao pano, na kome se izlepi katovana blocklight folija iz razloga što folija blokira svetlo, a propušta samo na mestima gde je folija iskatovana, na kom se mestu kasnije lepe slova ili logo od klirita.

 

Svetleće reklame se izradjuju po meri koje vi odredite, odnosno koje dozvoljavaju montaži što se postora tiče. Svetleće reklame možete koristiti i kao unutrašnji detalj u ukrašavanju enterijera.

IZRADA SVETLEĆE REKLAME OD KLIRITA

svetleće reklame od klirita podrazumeva da je frontalna – prednja strana svetleće reklame kompletno izradjena od klirita. Boja klirita zavisi od boje slova ili logoa koje treba da isijavaju kroz foliju koja ne propušta svetlo. Ako kojim slušajem ima više boja na svetlećoj reklami koje treba da isijavaju, onda se koristi folija koja propušta svetlos i daje boju koja je potrebna. Od rasvete koriste se led trake, koje se montiraju u kutiji iza klirita.

IZRADA SVETLEĆE REKLAME OD ALUBONDA

izrada svetleće reklame od alubonda podrazumeva da je frontalna – prednja strana svetleće reklame kompletno izradjena od alubonda, u boji koja vama odgovara. Alubond je sačinjen od table klirita, koji je sa obe strane obložen aluminijmskom tablom. Alubonda pruža veliki niz mogućnosti u izradi svetlećih reklama.

3D SVETLEĆE REKLAME

Izrada 3D svetleće reklame učiniće vaš prostor dosta atraktivnijim od ostalih, a samim ti i privući veliki broj klijenata. 3D reklama se pravi ako što slova ili neki drugi detalj na reklami odskače u odnosu na ostali deo reklame. to se postiže tako što se od klirita iseku detalji koji će se kasnije montirati na reklamu, koja je napravljena od klirita ili alubonda. 3D detalji mogu potpuno isijavati ili parcijalno u zavisnosti gde se protok svetlosti blokira.

ZAŠTO IZRADA SVETLEĆE REKLAME

Svetleće reklame predstavljaju najatraktivniji vid reklamiranja vašeg poslovnog prostora. Svetleće reklame su automatski u prednosti nad ostalim vidovima vizuelnog reklamiranja.  Sama činjenica da imate istaknutu reklamu, a da ona dodatno svetli priznaćete ima veliki uticaj na oko posmatrača. Samim tim nećete biti ne primećeni, a to je ono što je važno u čemu će vam pomoći svetleća reklama. U današnjem vremenu poslovanje bez svetlećih reklama praktično je ne zamisliv. To pokazuju brojne velike, a isto tako i male kompanije. Ako nas pitate da li izrada svetleće reklame moće povećati promet vaše radnje, naš odgovor je veliko DA! Ako želite sjajni vizuelni identitet koji će vas izdvojiti od ostalih, mi Vam nudimo širok izbor svetlećih reklama.

Nasa firma nudi veliki izbor svetlećih reklama koje možete pogledati na sledećim linkovima: svetleće reklame od klirita, svetleće reklame od alubonda, 3D svetleće reklame, svetleće reklame

 

Izrada svetleće reklame za lokale

  • Izrada svetleće reklame za butike
  • Izrada svetleće reklame za kafiće
  • Izrada svetleće reklame za fast food
  • Izrada svetleće reklame za menjačnice
  • Izrada svetleće reklame za apoteke
  • Izrada svetleće reklame za pekare

Izrada svetleće reklame za lokale po kategorijama možete pogledati na stranici svetleće reklame

+381 60 595 08 68
ambijentstudio@gmail.com
ambijentstudio.rs
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search