FOTO TAPETE PO MERI

IZRADA FOTO TAPETE PO MERI

Izrada foto tapeta po meri je danas potpuni hit. Ako imate neku sliku koju bi ste želeli da odradite kao foto tapet po meri, onda ste na pravom mestu. Ambijen studio je štamparija koja je specijalizovana za izradu foto tapete po meri. Jedan od ključnih stvari za iwradu foto tapete po meri je kvalitetna slika. Ako nemate nekog iskustva saskidanjem slikama sa interneta, upustvo za skidanje slika u visokoj rezoluciji možete pogledati klikom na link foto tapete – izbor fotografije. 

 

ODABIR SLIKA ZA FOTO TAPETE PO MERI

Veliki izbor slika za izradu tapete po meri  možete pogledati na stranici foto tapete koje smo izdvojili za vas. Kako bi lakše došli do određene slike, napravili smo kategorije po određenim motivima. Nakon što izaberete sliku koja bi vam odgovarala za štampu tapete po meri, dovoljno je samo da nam putem maila pošaljete rebni broj slike i dimenziju zida, a mi ćemo u najkraćem roku napraviti foto tapet po vašoj meri.

 

UZIMANJE MERE ZA IZRADU FOTO TAPETE

Kod uzimanja mera za izradu foto tapete, postupak je potpuno jednostavan. Tačna mera visine i širine zida ili neke druge površine je sve što je nama potrebno da bi izradili foto tapet po meri. 

 

POSTAVKA FOTO TAPETE NA VAŠ ZID

Ako do sada niste imali iskustva sa postavkom foto tapete i mislite da će vam to predstavljati problem, naši monteri će se pobrinuti za vas. Ambijent studio ima uslugu montaže foto tapete po meri. Sve što je potrebno je da nas pozovete, poručite foto tapet, a naši monteri će se pobrinuti za vas

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt