FOTO TAPETE – IZBOR FOTOGRFIJE

POŠALJITE NAM SLIKU ZA ŠTAMPU FOTO TAPETE

Niste sigurni da li će vaša fotografija ili dizajn biti jasni nakon štampe foto-tapete? Možete nam poslati fotografiju sa opisom neophodnih konačnih dimenzija odštampane fototapete, a neko iz našeg tima će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku, posavetovati vas oko izbora ili ponuditi neke od sličnih fotografija koje su nam na raspolaganju za štampu foto-tapete.

 

Fotogrfiju bi bli poželjno odabrati u što većoj rezoluciji iz razloga što štampa foto tapete spada u štampu velikih formata odnosno velikih dimenzija. 4 MP je minimalna težina slike koja bi bila pogodna za izradu foto tapete. Sigurno se pitate kako pronaći takvu sliku. Ako sve to deluje zbunjujućem, mi ćemo vam u tome pomoći. Dovoljno je samo da nam pošaljete sliku u bilo kom formatu, a mi ćemo se potruditi da istu sliku pronadjemo u većoj rezoluciji i prilagodimo formatima koji vama odgovaraju.

 

IZABERITE SLIKU IZ NAŠE GALERIJE ZA IZRADU FOTO TAPETE

U slučaju da želite da odaberete neku od fotografija za štampu foto-tapete sa našeg sajta, na raspolaganju vam je veliki izbor na linkovima: izrada 3D foto-tapeta, izrada apstraktnih foto-tapeta, izrada foto-tapeta sa dečijim motivima, izrada foto-tapeta sa motivima gradova, izrada foto-tapeta sa motivima umetničkih dela, izrada foto-tapeta sa motivima iz prirode, izrada foto-tapeta sa motivima automobila, izrada foto-tapeta sa životinjama, izrada foto-tapeta sa motivima svemira

KAKO SKINUTI SLIKU ZA FOTO TAPET PREKO GOOGLE ?

Ako ipak želite da se vi pozabavite odabirom slika za stampu foto tapete, možete to odraditi na sledći način.

 

Prvi uslov je da koristite Google pretraživač pomoću koga ćete lako doći do željenih slika za foto tapet.

 

 

U polju za pretraživanje ukucate željeni motiv

primer-1

Kada ste ukucali željeni motiv i nastavili dalje, otvoriće vam se sledeći prozor sa ponudjenim opcijama i vi ćete izabrati opciju IMAGE ili SLIKE

primer-2

Sledeći prozor koji će vam se otvoriti kada ste otišli dalje je prozor sa ponudjenom opcijom TOOLS ili ALATI

primer-3

Ako ste pažljivo pratili naša upustva, sledeća opcija koja će vam se otvoriti kada ste otišli dalje je padajući meni sa ponudjenom opcijom SIZE ili VELIČINE. Kada kliknete na strelicu pored ponudjene opcije otvoriće vam se padajući meni sa opcijom LARGE THAN ili VEĆE OD. Ako pedjete mišem kroz to polje otvoriće vam se novi padajući meni sa raznim veliminama. Nakon odabira veličine veće od 4 MP , sve ponudjene slike koje se otvorile su adekvatne za izradu foto tapeta.

rimer-4
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt