BRENDIRANJE LOKALA IZLOGA I AUTOMOBILA

brendiranja-lokala

Za više informacija o brendiranju lokala kliknite ovde

brendiranje-vozila

Za više informacija o brendiranju vozila kliknite ovde

BRENDIRANJE LOKALA I IZLOGA PO VAŠOJ MERI

Štamparija Ambijent studio je firma koja se bavi brendiranjem lokala – izloga, kako spoljašnjeg dela tako i unutrašnjeg. Ako otvarate pekaru, brzu hranu, butik, apoteku, menjačnicu, firmu raznih delatnosti i želite da to drugi primete, a  ne znate kako mi smo tu da vam u tome pomognemo. Dovoljno je samo da nas kontaktirate putem maila ili na telefon 065 544 20 20 , i objasnite našem stručnom timu koje su Vaše želje, a na nama je da ih sprovedemo u delo.

 

UZIMANJE MERA LOKALA I IZLOGA

Nakon što nas kontaktirate, Izradu reklame započinjemo izlaskom na teren radi uzimanja mera. Nakon uzimanja mera i ostalih detalja, pristupamo izradi idejnog rešenja, adekvatan Vašim potrebama. Izlog se može izbrendirati kompletno ili parcijalno. Pod kompletnim smatramo kompletno zatvaranje površine izloga PVC običnom ili rupičastom ONE WAY WISION folijom, a pod parcijalnim odredjene delove Vašeg izloga. U zaviznosti od toga da li se montira na izlogu, fasadi ili unutrašnjosti lokala, nudimo vam odgovarajuće folije i materijale za brendiranje.

FOLIJE I OSTALI MATERIJALI ZA BRENDIRANJE LOKALA

  • PVC folija (mat – sjaj)
  • Rupičasta (perforirana) folija – ONE WAY VISION
  • Peskarene folije
  • Cerada (ceradno platno)
  • Rupičasta (perforirana) cerada MESH
  • Foreks
  • Leksan
  • Klirit

BRENDIRANJE IZLOGA PVC FOLIJAMA

Štampa idejnog rešenja na visoko kvalitetnim PVC folijama, dobijate idealno izbrendiran izlog vašeg lokala. PVC folije za spoljnu upotrebu su otporne nq sve vremenske prilike. Samolepljive su i lako se montiraju na izlog Vašeg lokala. Sve što Vam je potrebno za montažu su skalpel i pamučna krpa ako nemate špatulicu-rakel. Ako Vam sve ovo izgleda komplikovano, naši monteri Vam je mogu zalepiti.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search