3D SLIKE ZA ZID

 3D SLIKE ZA ZID

Ako želite da Vaš prostor u kome živite ili radite izgleda atraktivno i na neki način neobičan, onda su 3D slike za zid prava stvar za Vas. 3D slike za zid menjaju potpuno Vaš ambijent. Ako Vam se prostor u kome provodite čini malim, 3D slike za zid će Vaš prostor proširiti u zavisnosti od motiva koji izaberete. 3D slike za zid se štampaju na PVC  samolepljivoj foliji, tako da vam za montažu 3D slike ne trbaju neka posebna pomagala. Dimenzije za štampu 3D slike za zidodredjujete Vi, odnosno površina Vašeg zida ili objekta na čemu se 3D slika montira.

 

ODABIR SLIKA ZA ŠTAMPU 3D SLIKE ZA ZID

Oko odabira motiva za štampu 3D slika ne treba u opšte brinuti, jer smo mi za Vas izdvojili dosta slika koje su odradjene u visokoj ezoluciji. Dimenzije su takodje prilagodljive Vašem zidu. Na vama je samo da izaberete 3D sliku, a mi ćemo je odštampati i  prilagoditi Vašim dimenzijama. Ako kojim slučajem imate neku Vašu sliku koju bi ste žeželi da je odštampamo, slobodno nam pošaljite na mail. Potrudićemo se da Vašu sliku pronadjemo u adekvatnoj rezoluciji za štampu 3D slike.

 

OSTALI MOTIVI ZA IZRADU SLIKE ZA ZID

Ako želite da odaberete neku od drugih motiva za štampu fslike za zid, na raspolaganju vam je veliki izbor na linkovima: štampa apstraktnih slika štampa slika sa dečijim motivimaštampa slika sa motivima gradovaštampa slika sa motivima umetničkih delaštampa slika sa motivima iz prirodeštampaslika sa motivima automobilaštampa slika sa životinjamaštampa slika sa motivima svemira

 

POSTAVKA 3D SLIKE VAŠ ZID

Ako do sada niste imali iskustva sa postavkom 3D slike na zid i mislite da će vam to predstavljati problem, naši monteri će se pobrinuti za vas. Ambijent studio ima uslugu montaže foto tapete po meri. Sve što je potrebno je da nas pozovete, poručite 3D sliku za zid, a naši monteri će se pobrinuti za vas.

 

CENE ŠTAMPE 3D FOTO TAPETA

Cene štampe 3D slike za zid možete pogledati na stranici štampa foto tapeta

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search