3D FOTO TAPETE ZA ZID

 3D FOTO TAPETE ZA ZID

Ako želite da ukrasite provera prostor dnevne, spavaće, dečije sobe ili neki vama drag predmet, onda su  3D foto tapete prava stvar za vas. 3D foto tapete  daju svežinu i upotpunjuju Vaš dom. Naša štamparija Vam nudi veliki izdor 3D foto tapeta. 3D foto tapete se štampaju u visokoj rezoluciji na najkvalitetnijim PVC folijama. 3D foto tapete su jako dekorativne i estetski lepe. U izboru Vam nudimo veliki izbor 3D foto tapeta različitog dizajna: fotografije gradova, pejzaža, slike prirode, dečijih junaka iz crtanih filmova.

 

ODABIR SLIKA ZA 3D FOTO TAPETE

Ako vi imate neku sliku koju bi ste želeli da pretvorite u izgled 3D tapete mi Vam u tome možemo pomoći. Pošaljite nam fotografiju, a mi ćemo se potruditi da je pronađečo u visokoj rezoluciji, kako bi Vaša 3D foto tapeta ičala jasan izgled.

 

NAČIN PRODAJE 3D FOTO TAPE

Prodaja se vrši putem interneta, a dostava za Beograd i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu.

 

OSTALI MOTIVI ZA IZRADU FOTO TAPE

Ako želite da odaberete neku od drugih motiva za štampu foto-tapeta, na raspolaganju vam je veliki izbor na linkovima: štampa apstraktnih foto-tapetaštampa foto-tapeta sa dečijim motivimaštampa foto-tapeta sa motivima gradovaštampa foto-tapeta sa motivima umetničkih delaštampa foto-tapeta sa motivima iz prirodeštampa foto-tapeta sa motivima automobilaštampa foto-tapeta sa životinjamaštampa foto-tapeta sa motivima svemira

 

CENE ŠTAMPE 3D FOTO TAPETA

Cene štampe 3D foto tapeta možete pogledati na stranici štampa foto tapeta

+381 65 544 20 20
ambijentstudio@gmail.com
ambijentstudio.rs
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search